Ne pozabi na dopolnilno zavarovanje! Izberi Vzajemno in prejmi številne ugodnosti!

Ti je potekel status študenta oziroma si dopolnil 26 let? Potem ti toplo priporočamo, da si urediš dopolnilno zavarovanje. Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je zavarovanje za doplačila stroškov zdravstvenih storitev, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije v celoti.

V paketu Mladi dobiš najugodnejše dopolnilno zavarovanje in super ugodnosti:

  • vavčer JBL za slušalke T110BT v višini 39,99 € oz. zvočnik GO2 v višini 35 € ali
  • darilno kartico v višini 25 € za nakup v trgovinah Spar in Interspar ali
  • bon v vrednosti 35 € za nakup v športnih trgovinah Extreme Vital ali na www.extremevital.com ali
  • bon v vrednosti 35 € v Optiki Clarus.

Mesečna premija pri Vzajemni znaša 30,12 EUR, če plačuješ prek direktne bremenitve ali odtegljaja pri plači, pa je premija le 29,22 EUR.

Izkoristi tudi brezplačno vključitev v program Varuh zdravja, ki ti prinaša cel kup ugodnosti, med drugim tudi spedenano majico Vzajemne. Lahko sodeluješ tudi v nagradni igri in se poteguješ za glavno nagrado – JBL Xtreme 2 prenosni zvočnik v vrednosti 299,99 EUR ali za ostale atraktivne nagrade. Da bo sodelovanje v njej še toliko bolj zanimivo, pa lahko ob tem spremljaš nasvete, ki jih pripravljata Lepa Afna in Gašper Bergant v projektu »spedenaj si gud šiht«.

Postopek sklenitve dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja je enostaven. Za sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja se obrnite na sodelavca Vzajemne Tomaža Bojneca, tel. št: 051 316 027 ali na e-mail: tomaz.bojnec@vzajemna.si.