Vrhunec prireditve 2019

Za vrhunec letošnjega dogodka Športaj s Klinko (letos kar dvakrat!), bo poskrbela akrobatska skupina Dunking Devils! Pod njihovim mentorstvom pa se bomo lahko v akrobacijah na trampolinih preizkusili tudi vsi mi.

Kickbox, javni sparing

Mi športamo, športamo dobrodelno - Dobrodelni pohod

NOVO na Športaj s Klinko! Premierno na Športaj s Klinko Lions klub Gornja Radgona (Lions klubi Pomurja) in Lions klub Bad radkersburg Mureck organizirajo DOBRODELNI POHOD. Iz TŠC Trate bomo štartali ob 10.30 in se sprehodili do placa v centri Bad Radkesburga. Prijavnino na pohod bo mogoče poravnati le na dan dogodka (na stojnici Lions kluba Gornja Radgona) in zanaša 5€ (ob prijavi prejmete tudi brezplačno stekleno flaško). Vsa sredstva zbrana iz prijavnine pa se bodo namenila za šolske potrebščine šolam v okviru UE Gornja Radgona. Mi gremo, gremo dobrodelno, pridruži se nam tudi ti.

https://www.facebook.com/LionsGornjaRadgona/

Kickbox, javni sparing

Unity Crew

Le kdo se ne spomni nepozabne, odlične brekdance skupine Unity Crew iz šova Slovenija ima talent? Nas so definitivno očarali s svojo energijo, znanjem in nepozabnimi koreografijami. Če pa k temu dodamo še resnično neverjetne dosežke - evropski in svetovni prvaki leta 2017 - pa vam lahko zagotavovimo, da tudi za naš dogodek pripravljajo nekaj dih jemajočega. Zato popoldan ne zamudi njihovega odličnega nastopa, po nastopu pa še delavnice brekdanca za vse vas obiskovalce. Pa da vidimo, kako nam bo šlo? )

https://www.facebook.com/unitycrewslo/

Kickbox, javni sparing

Duo Kamikazete

V Radgono prihaja pole dance duo, ki ga sestavljata dve energični dekleti, za kateri smo lahko navijali tudi v šovu Slovenija ima talent. Za vse nas pa sta pripravili dva prav posebna šova. To pa še ni vse! Po šovu bomo imeli možnost tudi vsi mi, da se preizkusimo v tem akrobatskem, plesnem, gimnastičnem športu. Si bomo upali?

https://www.facebook.com/duokamikazete/

Kickbox, javni sparing

Street Workout

Prave akrobacije na stadionu nam bodo prikazali tudi člani društva Street Workout Ljutomer. Si dovolj močen, da se jim pridružiš? )

https://www.facebook.com/Street.Workout.Ljutomer/

Kickbox, javni sparing

Flag football liga

Pazi to! Predstavljamo vam veliko novost dogodka Športaj s Klinko! Letos bomo športali skupaj s kar sedmimi ekipami Flag football lige, ki prihajajo iz cele Slovenije in se bodo pri nas pomerile v 2. krogu te zanimive in odlične lige. Zato pridi spoznat ta odličen šport, navijat in spodbujat ekipe tudi ti!

https://www.facebook.com/slovenskaflagfootballliga/

Ameriški nogomet (Storks vs. Gold Diggers)

Ameriški nogomet

Ameriški nogomet je moštvena igra, pri kateri med seboj tekmujeta dve ekipi z vsaka po enajstimi igralci. Na Športaj s Klinko 2019 se nam bodo tudi letos predstavili MS Storksi. Pestro bo!

Plezalni stolp

Plezalni stolp

Tudi letos bo na Športaj s Klinko velikanski plezalni stolp, ki vas bo kar vabil, da ga preplezate. Lotili se ga boste lahko tako najmlajši, kot tudi tisti malo starejši, a še vedno mladi po srcu. Pravi mali Mount Everest!

Paintball arena

Velika paintball arena

Ker vsi obožujemo paintball! Letos boste ponovno imeli možnost, da svojo natančnost pokažete v ogromni paintball areni, ki vam bo ponujala ogromno ovir in tako poskrbela za še več zabave. Puf puf in si že cel barvast ;)

Nakup 200 nabojev znaša 8 €.

Kickbox, javni sparing

Kickbox

Predstavil se nam bo Radgonski kickboxing klub Gornja Radgona na čelu z Dejanom Vajsom, svetovnim prvakom v kickboxu. Prikazali nam bodo rekreativne in profesionalne treninge kickboxa. Kaj veš, mogoče bo šlo tudi za res! ;)

https://www.facebook.com/radgonski.kickboxing.klub/

Kickbox, javni sparing

Ninjutsu

Premierno se nam bo na Športaj s Klinko predstavil Ninjutsu klub, Bujinkan Kotengu iz Murske Sobote! Predstavili nam bodo zanimiv, adrenalinski in nepozaben Ninjutstu, šport ki ga vsi prav dobro poznamo iz Hollywoodskih filmov, a pazi to, tokrat ga bomo spoznali še v živo.

https://www.facebook.com/pages/category/Sports-Club/Bujinkan-Kotengu-Dojo-Murska-Sobota-1114582108713105/

Fit intervalko

Cross Time

Tudi letos se bomo dodobra ''namigali'' z Andrejo Zrnić (Fit z Andrejo, gibanje & prehransko svetovanje), ki nas bo letos s super kul vadbo Cross Time prebudila ter nas iz lenivcev spremenila v prave športne zvezde.

https://www.facebook.com/FIT-z-andrejo-gibanje-prehransko-svetovanje-184402334914324/

GAPORA potapljaško društvo

Gasilska zveza Gornja Radgona

Tudi letos nam bo Gasilska zveza Gornja Radgona predstavila gasilstvo, poleg tega pa za naš dogodek pripravljajo še tekmovanje za naše najmlajše na prav posebnem gasilskem poligonu.

https://www.facebook.com/pages/category/Fire-Station/PGD-Gornja-Radgona-153875931641865/

Hokej na travci

Hokej na Travi

Pripravili smo vam prav posebno priložnost. Na Športaj s Klinko se boste lahko preizkusil tudi v hokeju na travi ;) To napeto igro nam bo predstavila Zveza za hokej na travi Slovenije, v igri pa se boste lahko preizkusili tudi vi. Le kako nam bo šlo?

Hokej na travci

Spikeball

Hm … Spikeball. Le kaj je to? Če tudi ti prvič slišiš za omenjen šport, pa tudi če si že njegov največji navdušenec, zate imamo odlično novico, saj omenjeni šport letos prihaja na Športaj s Klinko! Premierno nam ga bodo predstavili Roundnet Pomurje. Mi že komaj čakamo, da spoznamo in se preizkusimo v še enem odličnem in zabavnem športu.

https://www.facebook.com/pg/roundnet.pomurje/about/?ref=page_internal

skavt

Ritmična gimnastika

Ritmična gimnastika je zvrst športa, ki združuje prvine plesa, baleta in gimnastike z uporabo različnih rekvizitov: obročev, žog, kijev, kolebnic ali trakov. Le s čim nas bodo dekleta presenetila na Športaj s Klinko?

skavt

Bodi kul, žagaj ful!

Si že kdaj žagal hlod in bil za to nagrajen? Radgonski skavti pripravljajo poseben športno- skavtski poligon, na katerem boš lahko preveril koliko skavta se skriva v tebi!

Napihljivi grad za otroke

Doživetje svet slepih

Hm … le kako športajo slepe osebe? Odgovor na to vprašanje nam bodo predstavili v Lions klubu Gornja Radgona v sodelovanju z Medobčinskim društvom slepih in slabovidnih Murska Sobota. Za vse nas so namreč pripravili poligon za slepe. Tako da akcija, prevezo čez oči in gremo, v poligon namreč, da vidimo, kako se bomo znašli slepi.

Street workout

Delavnica za otroke

Tudi tokrat bo na Športaj s Klinko 2019 dobro poskrbljeno za vaše najmlajše! Za njih bomo pripravili zabavne in ustvarjalne delavnice, vi pa boste medtem lahko v miru poklepetali ali si privoščili osvežilno pijačo.

Napihljivi grad za otroke

Napihljivi grad za otroke

Na Športaj s Klinko bo za naše najmlajše poskrbljeno s pravo napihljivo graščino. Kaj je lepšega od celotnega dneva preživetega s prijatelji skakajoč v grajskem obzidju?

GAPORA potapljaško društvo

MC Lounge

Kaj je boljše od fine sence in osvežilne limonade na ``ozemlju MC Lounge``, kjer boste lahko iz športnega preklopili na chill mode.

GAPORA potapljaško društvo

Stojničarjenje ;)

Ne pozabi si tudi letos vzeti časa za obisk stojnic. Na stojnicah se nam bodo namreč tudi letos predstavila različna društva, manjkalo pa ne bo niti vafljev in sladoleda. Mljask, mljask.

GAPORA potapljaško društvo

Pound Rockout Workout z Andrejo Novak

V tej navdušujoči celoviti full-body vadbi ne samo, da poslušaš glasbo, ampak postaneš glasba! POUND° kombinira kardio trening in trening za moč z gibanjem, ki ga navdihujeta joga in pilates in to z uporabo rahlo obteženih bobnarskih palčk. Mi že komaj čakamo, da se bomo preizkusili v tem bobnarstičnem športu.

GAPORA potapljaško društvo

BIG AIR BAG

Big air bag is back! Tudi letos se bomo iz visoke višine z nepozabnimi skoki podali v veliko globino. Bomo dovolj pogumni tudi letos? Cena: 2€ za neomejeno število skokov

GAPORA potapljaško društvo

Nogomet na milnici

Letos na Športaj s Klinko ponovno nogomet malo drugače: Nogomet na milnici. Nas res zelo zanima kdo bo zmagal, a še bolj kdo bo najmanjkrat pristal na zadnjici?

GAPORA potapljaško društvo

Vital – šola za maserje in terapevte

Letos prvič na Športaj s Klinko tudi športne masaže! Juhej. Štirje odlični maserji bodo čez dan poskrbeli za nepozabne in sproščajoče masaže. Saj veš, da si bodo lahko naše mišice med in po napetem turnirskem delu dogodka odpočile ;)

GAPORA potapljaško društvo

Akrojoga

Akrojoga ali partnerska akrobatika je vadba, ki združuje elemente joge, akrobatike in tajske masaže. Sliši se neverjetno, kaj ne? Še dobro, da bomo letos na Športaj s Klinko lahko o tem športu izvedeli kaj več in se v njem tudi preizkusili.

GAPORA potapljaško društvo

DJ Berti

Za glasbeno dogajanje bo tekom dneva skrbel Mariborčan, ki v svojih miksih združuje najrazličnješe žanre, od funka in popa vse do r’n’b-ja in housa.