EDUCO – mesec izobraževanja

educo – lat. izobraževati, vzgajati, graditi
Projekt ŠMK Klinka, kjer se bomo vsak vikend v oktobru izobraževali na drugem področju.

**Matej Tušak: ŠPORTNIKI KOT VZOR: sobota, 7. 10., ob 18.00 v Mladinskem centru G. Radgona**

Po osvojenem naslovu evropskih prvakov v košarki in evforiji, ki je zajela celotno Slovenijo, se bomo na predavanju športnega psihologa Mateja Tušaka osredotočili na sled, ki jo je/bo to pustilo za seboj. Govorili bomo o tem kakšen navdih predstavljajo takšni uspehi vsem Slovencem na različnih področjih, ne le v športu in o vzoru, ki ga najdemo v športnikih.

Predavanje je brezplačno!

**OGLED PIVOVARNE UNION: sobota, 14. 10., ob 14.00 izpred Mladinskega centra**

Doživeli bomo nepozabno izkušnjo, ki jo ponuja Pivovarna Union. Popeljali nas bodo skozi Pivovarski muzej z bogato zgodovino, nam predstavili sodobno proizvodnjo piva in drugih pijač ter seveda Pivnico Union, ki predstavlja stičišče ljubiteljev odličnega piva in izvrstne kulinarike. Po ogledu bo sledilo večerno druženje.

Število mest je omejeno.
Cena: 13 €
Prijave za ogled: pintaric.tilen@hotmail.com (040 646 939)

**DELAVNICA O PREHRANI: sobota, 21. 10., ob 8.30 v Kitchen Gym (Lackova 23)**

Zdrav življenjski slog vključuje tako pravilno prehrano kot zadostno telesno aktivnost. Na tej delavnici se bomo naučili v svoj življenjski slog vnesti pravilne smernice, ki bodo pomagale pri ohranjanju vitalnosti in zdravja našega telesa. Teoretične osnove bomo na delavnici nadgradili še s praktičnimi primeri in se naučili sestaviti primeren ter bolj zdrav obrok. Prav tako bodo izvedene meritve telesne sestave vsakega udeleženca.

Delavnica je brezplačna in število mest omejeno.
Prijave za delavnico: spela.zamuda@gmail.com (040 209 533)

** INDONEZIJA (potopisno predavanje): petek, 27. 10., ob 18.00 v Mladinskem centru Gor. Radgona**

Vas zanima kaj vse lahko doživiš na enomesečnem potovanju po Indoneziji, največjem polotočju na svetu? Polnem starodavnih hinduističnih in budističnih templjev, rajskih plaž, vulkanov, riževih teras, nasmejanih ljudi. Vse to in še veliko več bomo izvedeli na potopisnem predavanju Katje, Jana, Julije in Uroša, ki bodo z nami delili doživetja s svojega nedavnega potovanja po Indoneziji.

Predavanje je brezplačno.

Vsi, ki boste na dogodke prinesli potrdilo o vpisu, prejmete Klinkino majico ali karto za kopanje v termah Radenci.

VABLJENI!

Vaša Klinka***