Fašenk 2014

Helou, helou!Kako hitro čas beži, že smo zakorakali v mesec februar, ki bo znova postregel z edinim pravim FAŠENKOM! Letos bomo zamenjali prostor prireditve, »odštekanost« dogodka bo ostala enaka, upamo da boste k temu z izvirnimi maskami prispevali tudi vi!facebook-banner

Torej, FAŠENK 2014 letos premierno v Mladinskem centru Gornja Radgona, ki s tem dogodkom odpira svoje programsko delovanje. Vsi skupaj moramo poskrbeti, da bo prvi dogodek nepozaben in da se bomo vsi radi vračali v prostor, ki smo ga mladi v Gornja Radgoni končno dočakali!

Remember: petek, 28.2.2014 ob 20.00 v MC Gornja Radgona

Odlična glasba, najboljša publika, izbor in bogate nagrade za najboljše maske, sladkanje s slastnimi pustnimi krofi, gašenje suhih grl in še veliko drugega!Začeli in končali bomo z odličnim DJ POPI, vmes pa bosta nastopili dve »fulkul« odštekani skupini:ZMELKOOW
Bit, Sergio, Škodljivec, Ko po, pa seveda Gravitacija – hite skupine Zmelkoow znamo na pamet že vsaj s časa osnovne šole! Resno zabavni in skrajno neresni Primorci so stalnica na domači koncertni sceni, kjer se s kirurško natančnostjo opotekajo na ločnici med popularnostjo študentskih žurk in nedotakljivostjo v slogu. Čez simpatično razštelan rokenrol pevec Goga klati svoje legendarne domislice, ki vzpodbujajo k vnetemu prepevanju na vse grlo. Francoski mislec Montesquieu je nekoč dejal: “Da bi v življenju uspeli, se moramo delati neumne, a biti modri.” Nekako tako bi se dalo opisati tudi izkušnjo poslušanja Zmelkoow. V njihovi glasbi lahko uživamo v vsakem primeru!

http://www.zmelkoow.net/
http://www.youtube.com/watch?v=s8YQ-H_mGTc

FIRST COOL
Za ogrevanje bo poskrbela šesterica iz Slovenske Bistrice, ki sliši na ime First Cool. Bend stavi na poskočne funky ritme v stilu zasedb, kot so Jamiroquai ali Red Hot Chili Peppers, katerih uspešnice rad preigrava, seveda pa postreže tudi z lastnim materialom! Letos spomladi tako lahko pričakujemo prvo ploščo zasedbe, ki je z delovanjem začela leta 2011, prvi singl z naslovom A Little Last Night pa že lahko najdemo na spletu.

https://www.facebook.com/pages/First-CooL/353789191309241
http://www.youtube.com/watch?v=46GsoTU5KEo

Pozor! Kapacitete so omejene, tako bo omejeno tudi število kart. Karte si boste lahko zagotovili v predprodaji od 14.2.2014 v Trend caffe-ju in v pisarni ŠMK Klinka v petek in soboto med 17.00 in 18.00 uro.

Cena vstopnice:
– člani 3€,
– nečlani 5€.

Vabljeni!!

Vaša Klinka***