EDUCO

educo – lat. izobraževati, vzgajati, graditiNovi projekt ŠMK Klinka, kjer se bomo vsak vikend v marcu izobraževali na drugem področju.

Preveri in se prijavi, kjer je potrebno:

**»S Tino v tujino!«, 8. 3. 2014 ob 17.00**

Vas zanima kako najti delo v tujini? Kako napisati najboljši CV v angleškem jeziku? Kako se obnašati na razgovoru v tujini?

Organiziramo brezplačno delavnico S TINO V TUJINO, kjer boste izvedeli vse, kar želite vedeti na temo iskanja dela v tujini. Na delavnici bomo gostili Tino Grilc, ki z različnimi predavanji in delavnicami pomaga pri iskanju dela ali prakse v tujini.
Na delavnici se boste naučili:
– kako se sploh lotiti iskanja dela v tujini,
– kako napisati dobro prijavo za službo,
– katere besede uporabljati,
– kako biti drugačen in kreativen
– dobili informacije tudi o praksi med in po študiju,
– kje najti aktualne informacije o priložnostih v tujini in
– kakšne so zgodbe Slovencev v tujini.

Vsak udeleženec prejme tudi brezplačno gradivo o pisanju prijave in življenjepisa v angleščini ter še kakšno presenečenje.

Delavnica je omejena na 15 udeležencev, zato pohitite in se prijavite na: e-mail ines.zorec@gmail.com ali na telefonsko številko 041 898 479 (Ines).

**Ključni športni dodatki in zdrava prehrana, 15. 3. 2014 ob 10.00**

Pogovarjali se bomo o ključnih športnih dodatkih, o uravnoteženi prehrani, pomenu beljakovin za človeško telo, načinih treninga, torej kako priti do boljšega psihofizičnega stanja in podobno. Prav tako bo tudi možnost degustacije njihovih proteinskih šejkov.
Pogovarjali se bomo z Aljošo, ki je del ekipe proteini.si.

**Okrogla miza, 22. 3. 2014 ob 17.00**

Mladi in podjetništvo, več info sledi.

**Tonski mojster, 29. 3. 2014 ob 10.00**

Vsi, ki igrate kakšen koli instrument, pojete, igrate v kakšnem bendu ali ansamblu in poskušate biti uspešni na svoji glasbeni poti, vabljeni na delavnico, kjer vam bomo predstavili opremo s katero se boste srečali na svojih nastopih in koncertih.
Na delavnici bomo v sodelovanju s podjetjem Proaudio poskušali predstaviti delo tonskih tehnikov in lučkarjev. Študentje se radi večkrat udeležujemo kakršnih kolih koncertov ali prireditev, zato vam želimo predstaviti vse, kar je potrebno za izvedbo le teh.

Predstavili vam bomo analogne in digitalne mešalne mize za zvok ter inteligentno razsvetljavo, zvočnike, ki se uporabljajo za »front« in »monitoring«, inteligentne luči ter klasične luči, kable s katerimi vse to povežemo, mikrofone, izenačevalnike frekvenc (equlizerje), procesorje in ostalo opremo. Z vso opremo se boste lahko pobližje spoznali in obrnili ali premaknili kakšen »knof«.

Na koncu predstavitve se bomo preselili na oder in povezali vse kable z mikrofoni ter naredili tonsko vajo, po kateri pa bo sledil JAM SESSION.

**ZAKLJUČEK: JAM SESSION, 29. 3. 2014 ob 20.00**

JAM SESSION je namenjen vsem glasbenikom, ki si želijo skupnega preigravanja in narediti sproščen večer ob poslušanju ali igranju zvočnih kreacij. Vabljeni, da prinesete s sabo svoj instrument, če pa ne, pa se bo našlo na odru nekaj za vas.

Pridite špilat, pridite se družit!

Vaša Klinka***