Kako do diplome pol hitreje?

Spoznajte 3 tehnike, ki vam bodo skrajšale pisanje diplome ali magisterija za polovico. Te tehnike uporabljajo najbolj uspešni ljudje na svetu, kot je Richard Branson, za svojo maksimalno produktivnost.

Morda ravno zaključujete študij in vas čaka naporno pisanje diplome ali magisterija. Morda v nedogled odlašate začetek pisanja diplome/magisterija. Mogoče pa se vam je ustavilo nekje na sredini, morebiti pri statistični analizi vprašalnikov. Po drugi strani pa si morda želite diplomirati hitro, s čim manj stresa. Predstavljajte si, da bi lahko večmesečni proces pisanja diplome/magisterija skrajšali za polovico.

So te tehnike nekaj novega?

Te izjemno učinkovite in hkrati enostavne tehnike za izboljšanje produktivnosti so uporabljali že stoletja nazaj veliki umi kot so Leonardo Da Vinci, Nikola Tesla, Krištof Kolumb, Mozart, saj so samo tako lahko bili tako učinkoviti pri svojem delu. Tudi v današnjem času te tehnike priznavajo in uporabljajo najuspešnejši ljudje na svetu kot so Tony Robbins, Richard Branson, Tim Ferris, Brian Tracy, itd.

Zakaj je ravno zdaj čas, da se naučite te tehnike?

Samo ena od treh tehnik vam lahko prihrani 24 % vašega časa, kar pomeni, da boste vsak dan delali 24 % časa manj za isti učinek! Recimo, da vsak dan pišete diplomo/magisterij 8 ur boste v 6 urah naredili toliko kot v 8 urah in če jo pišete 1 mesec to pomeni  38 ur prihranka, kar je cel delovni teden! Ravno zato je čas, da te tehnike začnete uporabljati takoj danes, ker z vsakim dnem izgubite 2 uri svojega časa.

Kompletno izobraževanje 3 tehnik, lahko študentje dobite brezplačno za omejen čas!

Izobraževalno gradivo najdete tukaj.